Auktions Pris og betalte medlemskabsmuligheder – Hvor meget tyvegods et medlemskab? Er Singles50 fr?

Auktions Pris og betalte medlemskabsmuligheder – Hvor meget tyvegods et medlemskab? Er Singles50 fr?

Dette er aldeles opladt og inkluderende website, da er aben for alle – hetero-/homoseksuelle, ikke-bin?re og alle andre medlemmer af sted LGBTQ+-samfundet. Det er vigtigt at forarsage et rum hvis ikke fordomme og misantropi. Singles50 promoverer derfor sig bare da aldeles synsvinkel, der er tilg?ngeligt foran alle, og idet gavegive folk mulighed fortil at forsog under forskellige egenskab. Singles50 er alt datingside, hvor folk der er asylsogende i Matchmaking, kan synes det, de lederartikel bagefter. Alle uploadede profilbilleder skal godkendes manuelt. Dette er i kraft af oven i kobet at eliminere oprettelsen af falske konti plu koge ind fejlagtig arbejde. Da folgevirkning heraf finder fungere betrygge plu godkendte konti bland Singles50. Denne tilgift sikkerhedsfunktion sikrer, at ma personer som fungere interagerer med er ?gte. Uregistrerede brugere vil ikke kunne se dine profiloplysninger. Dette gores sikken at barrikadere sig privatlivets stilhed, og foran at betrygge at ene og alen personer, da virk onsker at interagere med, kan komme sammen med dine oplysninger. Hjemmesiden fungerer inden fo adskillige enheder, hvilket betyder at den er fremkommelig plu anvendelig inden fo bade sme som i lobet af hjemmesiden). Der findes for tiden ikke ogs tilg?ngelige apps til hverken iOS plu Android. Priserne for premium abonnementer begynder fat $.

App eller Mobiltelefon Versioner

Dette datingsite har et fuldt responsivt arkitektur, sikke du vil ikke rade over problemer ved hj?lp af at anvende dets funktioner pa din mobiltelefon, b?rbare datamaskine eller blindtablet. Der v?r ingen apps i tilgif Android- eller iOS-enheder.

Privatliv plu anonymitet

Datingsider er generelt opdelt som alme plu egen. Pa offentlige datingsider er der udpr?get fuld anetavle pa samtlige brugerkonti bojelig fortil alle. Inden for modpo til dette tilbyder personli dating et hojere bristepunkt bor privatliv plu anonymitet, sandelig din s?rpr? blot er bojelig fortil registrerede datingmedlemmer (ingen andre kan se din s?rpr?).

Fordi profilerne ikke ogs er private, sikke vil uregistrerede brugere kunne fa oje pa dine oplysninger. Derfor ?ggeskal virk eksistere moderat med, hvad virk v?lger at splitte med andre pa eftersom.

Forebygnin ved falske profiler plu bedrageri

Det er nodvendigt i kraft af alt konfirmatio gennem elektronisk post sikken at grundl?gge alt aktion?rkonto hos Singles 50. Idet e-mail dokumentation er alt almindelig sikkerhedsforanstaltning i tilgif at umuliggore oprettelsen bor falske profiler, sa vil din fodsels oplevelse i lobet af hjemmesiden nu om stunder v?re langt mere tryg, plu du behover ikke sandt at bekymre dig forudsat du eventuel interagerer inklusive falske konti.

Alle fotos elektronskal godkendes manuelt i lobet af Singles 50. Dette er fuld v?sentlig opgave, der garant brugerne imod at interagere inklusive falske eller bedrageriske konti. Ma godkendte fotos vil eksistere synlige foran alle registrerede brugere. Dersom du mist?nker, at du interagerer inklusive en falsk bankkonto, sikke har du adgang for at aflure den pag?ldende superbruge indtil moderatorerne. Fa multiplicer er falske profiler letm?lk genkendelige baseret i lobet af deres amatorfotografi.

Ans?ttelsesforhold og levevilkar

Denne datingside har sine vilkar plu kar tilg?ngelige (virk kan mene et link i tilgif dem pa forsiden). Vi anbefaler, at du gennemsnits l?ser dem foran man opretter fuld bankkonto. Uanset om teksten kan v?re til forholdsvi hoj, er det dog vigtigt at lave dig kendt med den.

Kontaktoplysninger

Datingsiden Singles 50 drives af sted be2 S.a.r.l., hvordan er registreret som Luxembourg. Dersom du onsker at kontakte denne firma, sa kan virk bruge de n?ste kontaktoplysninger:

  • Firmanavn: be2 S.a.r.l.;
  • Forretning hoveds?de: 13 rue fungere Commerce;
  • Postnummer plu bispes?de: L-1351 Luxembourg;
  • Befolkning: Luxembourg;
  • Kontakt e-bre: ;
  • Facebook:
  • Youtube:

Annullering af medlemskab – hvor annullerer eg en betalt bankkonto hos Singles50?

Man kan til enhver tid slojf din bankkonto online. Pa Singles 50 er betalingerne spontan tilbagevendende, hvilket betyder at man barriere stryg din konto manuelt, hvis virk ikke ogs l?ngere onsker at bruge tjenesten.

Annullering bor din konto – hvor sletter eg min konto hos Singles50?

Du kan alle tider plu fr annullere din konto ved Singles 50. Dette kan gores online. Safremt du ikke ogs kan anse valgmuligheden for at annullere din konto, sa kan man godt nok kontakte kundeservice, som nu vil radgive dig omkring hvorlede virk gor dette. Medlemskabet inden fo Singles 50 er betalt. Dette betyder, at fungere maske er nodt i tilgif at annullere eventuelle abonnementer eller betalte funktioner, sa snart man deaktiverer eller sletter din konto. Brugerne har adgang for at afmelde sig siden mailinglister og andre meddelelser. Dette garanterer at single brasiliansk kvinder ma nu om stunder ikke ogs mere vil abonnere nyheder v? Singles 50.

Share this post:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *